Луни Тунс

Чунга Лунга во својата палета на производи има гуми за џвакање со ликовите од познатите кратки анимирани филмови Луни Тунс. 

Информации

Една гума за џвакање е 3,6 грама.

Збирната кутија содржи 250 гуми за џвакање од по 3,6 грама.

Збирната кеса содржи 40 гуми за џвакање од по 3,6 грама.

За нутритивни информации прочитајте на задниот дел на опаковката од големото пакување.