Чунга Лунга ролс

Комприматите со свежо кисел овошен вкус се производ кој го сакаат децата, но и возрасните.

Информации

Едно пакетче има 8,5 грама.

Збирното пакување содржи 70 пакетчиња по 8,5 грама.

За нутритивни информации прочитајте на задната страна од пакувањето.