Магични стапчиња

Вкусни гуми за џвакање во облик на магични стапчиња кои ја потхрануваат вашата имагинација. Џвакајте, уживајте и собирајте сликички кои ги има во секое пакетче од 10 гуми за џвакање.

Информации

Едно магично стапче е 3,5 грама.

Едно кутивче содржи 10 магични стапчиња од по 3,5 грама, вкупно 35 грама.

Збирното пакување содржи 6 кутивчиња со по 10 гуми за џвакање.

Постои и збирно пакување за продажба на магични стапчиња/мастики на парче.

За нутритивни информации прочитајте на пакувањето.