Добитници од 08.11.2018
08.11.2018

Добитници на наградите од 08.11.2018 се:

075375860 Јасмина Т. - Таблет  #0059 14:54:00
071265529 Костадинка С. - Cunga Lunga пакет производи #144 15:21:00
077927331 Александра Г. - Cunga Lunga пакет производи  #0496 17:05:00