Добитници од 30.11.2018
30.11.2018

Добитници на наградите од 30.11.2018 се:
 07170212x – Instax Camera
 0782629xx Ивана С. Cunga Lunga пакет производи
 072422182: Чона М. Cunga Lunga пакет производи