Добитници од 15.11.2018
15.11.2018

Добитници на наградите од 15.11.2018 се:

078989812Ангеле С.  –таблет
077873973 -  Марија Ј. - Cunga Lunga пакет производи
078608338-  Марјан Г.- Cunga Lunga пакет производи