Добитници од 10.11.2018
10.11.2018

Добитници на наградите од 10.11.2018 се:
077890017 Александра Г. - JBL звучник #0061 15:37:00
078624669 Лидија П. - Cunga Lunga пакет производи #0369 18:17:48
078585778 Марио Р. Cunga Lunga пакет производи #0050 12:02:00