Добитници од 09.11.2018
09.11.2018

Добитници на наградите од 09.11.2018 се:


070 615825 Исидора Д - instax камера #0381 15:27:00
078412127 Гордана Г. - Cunga Lunga пакет производи #0334 13:16:00
071390959 Ѓурѓица К. - Cunga Lunga производи #0166 18:40:00